Storstädning i Halmstad

Vad är en storstädning?

Storstädning är ett gammalt begrepp som går långt tillbaka i tiden, det var vanligt att det gjordes en till två gånger om året. Mattor skulle ut i friska luften och golven skulle såpas. Huset eller lägenheten kändes rent och fint och gjorde det så mycket enklare att upprätthålla det löpande veckostädet. Vi städar hela huset eller lägenheten eller om man så önskar storstädar vi delar av boende.

Vanligtvis ingår följande vid ett storstäd .Dammsugning golv, mattor och klädda/stoppade möbler, Skakning av små mattor (om möjlighet finns), Moppning golv, Torkning av golvlister, dörrar, karmar, kontakter, fönsterbrädor. Tömning av papperskorgar,Damning av möbler och lampor, Dammtorkning på hyllor. Putsning av speglar eller glasytor, vi rekomenderat att man gör fönsterputs samtidigt som storstädningen görs så får man rent i alla fönsterkarmar och snickerier runt fönster.

Storstädning av bad och toalett

Rengöring av badkar/dusch och toalett, Torkning av badrumsskåp utvändigt, Rengöring av kran och handfat, Torkning av väggar, Rengöring av utsidan av vitvaror. Brunnar,ventiler där det går att komma åt.

Storstädning av Kök

Torkning av vitvaror och fläkt utvändigt, Rengöring in- och utvändigt i skåp där sopbehållare finns, Torkning av köksluckor och köksskåp utvändigt, Rengöring av disk- och köksbänk, spis och kakel. Vid önskemål kan vi även ta inuti skåp om dessa är urplockade.

​​​​​​​I stort sett gör vi rent där det går att komma åt, viktigt är att vi tillsammans kommer fram till vad ni vill ha gjort.

Tänk också på att när du som privatperson anlitar oss kan ni utnyttja RUT-avdraget. ​​​​​Läs mer här.


Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan