Hemstädning-Kontorsstäd-Engångsstäd-Flyttstäd

Om jobbet

Vi är ett ständigt växande städföretag som just nu söker ytterligare medarbetare med god erfarenhet inom hem-, kontor- och flyttstädning samt enklare fönsterputsning. Vi jobbar framförallt i Halmstad med omnejd så lokalkännedom är ett stort plus. Som företag tänker vi alltid på miljön; därav gör vi vårt yttersta för att minimera körsträckan mellan kunder.

Anställningen är på 80% med möjlighet till heltid i framtiden (heltid är räknat på 160 timmar per månad). Alla anställda på Dalab är försäkrade under arbetstid, och det gäller även till/från arbetet. I anställningen ingår en veckas introduktionskurs där vi går igenom våra rutiner, städinstruktioner och digitala system. Man utgår hemifrån till första jobbet och alla som använder sin privata bil får skattefri milersättning (enligt regelverk). För tillsvidareanställda finns det möjlighet till tjänstebil. Vi har en individuell lönesättning baserad på erfarenhet, kompetens och prestation.

Månadslön för heltid: 23500-24800


Det vi söker: Som person är ni serviceinriktad, har god social kompetens, är noggrann i ert arbete samt tar eget ansvar. Efterhand finns det stora möjligheter till att påverka ert eget schema och även till att planera era dagar själv.

 • B Körkort och tillgång till egen bil är ett måste.
 • Kunskapen att behärska det svenska språket; det är viktigt att både ni och kunden förstår varandra.
 • Vi arbetar i en rökfri miljö.
 • Många av våra kunder har katt och/eller hund.
 • Arbetstid: Dagtid vardagar (med möjlighet för helgjobb om man så önskar).

  Tjänsten: 80% med en 3 månaders provanställning. Därefter finns det möjlighet för tillsvidareanställning.


  Skicka CV, Personligt brev och 2 st referenser till alf@dahlab.se


  Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan