Kontorsstädning i Halmstad

Idag är det vanligt att anlita kontorsstädning för att få mer tid och energi verksamheten och förbättra arbetsklimatet.

Vi på Dalab utför professionell kontorsstädning i Halmstad med omnejd. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hög städkvalitet till rätt pris.

Vi har lång erfarenhet av kontorstädning/företagsstäd.

Smidighet med kvalitet är ledord för oss. Anlitar ni oss så är vår målsättning att samma personal utför städet. Våra kunder har olika önskemål hur och när städet skall utföras, kvällar, tidiga morgnar, eller helger. Vi kan lösa det mesta. Vi har hög målsättning att jobba på ett långsiktigt sätt som gör att vi kan erbjuda personal som trivs på jobbet och känner sig delaktiga med alla beslut som görs. Vi jobbar med kvalitet inte kvantitet. Dahlab har lång erfarenhet samt goda referenser, ni kan känna er trygga med oss. Vi är ett företag som valt att växa i lagom takt där vi hela tiden sätter kvalitet samt personalens trivsel främst, långsiktighet är vi bra på. Vi är nu redo att ta in fler uppdrag men vill samtidigt växa så att vi ändå kan stå för våra ledord, smidighet med kvalitet. Vi hjälper gärna till med att finna lösningar som leder till ett proffesionellt utförande av uppdraget.

Nöjd-kund-garanti:

Vi ser till att ni är nöjda med kontorsstädningen. Skulle vi av någon anledning missa något kommer vi självklart tillbaka och rättar till detta. Detta eftersom vi ger nöjd-kund-garanti vid alla flyttstädningar.

Vi gör ett besök hos företag som är intresserade av kontorsstädning för att se vilket behov som finns och för att uppskatta tidsåtgången. Därefter genomförs en provstädning för att kunna ge ett slutgiltigt pris i en offert. Utan provstädning kan endast en uppskattning erbjudas.

​​​​​​​Vi är vana att utföra kontorsstädning åt företag som behandlar sekretessbelagda uppgifter och har givetvis även själva sekretess. Ett avtal om detta kan upprättas med berört företag.

Fönsterputsning till kontoret

Med rena fönster på kontoret ökar ljusinsläppet, så att ni och era anställda blir piggare och mår bättre. En liten insats som gör ert kontor till en bättre arbetsmiljö ​​​​​​​

Vi har vana och yrkesskicklighet att putsa kontor , stora objekt, hotel, stora arenor, skolor, jobba med lift, stegjobb, putsa med långstången. kort och gott där det finns fönster putsar vi, både hemma hos folk samt för företag. Ni kan känna er trygga med oss. Vi har alla försäkringar som erfodras så att ni och vi känner oss trygga.

Hälsningar Fönsterputsaren Alf 30 års erfarenhet


Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan