Hemstädning i Halmstad

Idag är det vanligt att anlita hemstädning för att få mer tid och energi till familjen, vännerna, fritidsintressen eller arbetet.

Anledning att anlita Dalab.

Jobb, barn och all annat som rullar på i veckorna, gör det lätt att städningen blir eftersatt man hinner helt enkelt inte med. Orken finns inte att ta tag i städet eller man vill ägna sig åt annat, anledningarna kan vara många att vilja få hjälp med hemstädningen. Vi som arbetar på Dalab har många års erfarenhet att städa i privata hem, vi gillar vårt jobb. våra kunder ger oss mycket beröm för att vi gör deras hem skinande rent.

Vi på Dalab utför professionell hemstädning i Halmstad med omnejd. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hög städkvalitet till rätt pris.

Tjänster som Dalab erbjuder med nöjd-kund-garanti: hemstädning, flyttstädning, veckostädning, kontorsstädning, fönsterputsning m.m. Vi är anpassningsbara, så kom gärna med egna förslag!

Tänk också på att när du som privatperson anlitar oss kan ni utnyttja RUT-avdraget. ​​​​​Läs mer här.

Hemstädning och hur går det till

Tillsammans bestämmer vi vad som ska göras och hur ofta. Återkommande städ är städ som genomförs antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, men kan också genomföras en eller ett par gånger per år eller under vissa månader på året.

Gemensamt för alla återkommande högfrekventa städ är att den första städningen tar lite längre tid än de efterföljande. Detta för att vi ska lägga en tillräckligt bra grund som är lätt att upprätthålla genom de påföljande städen. Vi har med oss allt för att kunna genomföra en normal hemstädning. Om kunden till exempel har känsliga golv som kräver specifika medel så använder vi såklart kundens medel. För löpande städningar har vi en månads uppsägningstid.

Prisexempel:

I genomsnitt tar en villa på 150kvm ca 3- 4 timmar att utföra hemstädning. Vanligtvis blir kostnaden mellan 702-940kr/tillfälle efter rutavdraget.


Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan