Fönsterputsning i Halmstad

Vi på Dalab har putsat fönster i Halmstad i över 30 år och hjälper gärna privatpersoner och företag som önskar ett strålande resultat!

Vill du ha extra fina fönster inför semestern, vid påsk, midsommar, advent eller jul? Behöver du fönsterputsning vid en flytt? Det finns många anledningar till varför man borde anlita en professionell fönsterputsare; smärta i rygg och leder, tidsbrist, svårputsade fönster, flerglasfönster, fel utrustning osv. Glöm inte att rena fönster även ökar trivseln både hemma och på arbetet!

 • Att putsa fönster och få dem bra kräver yrkesskicklighet! Att göra det snabbt och bra kräver yrkesskicklighet!
 • Att putsa insidan utan att grisa ner eller att tapeter golv dränks av vatten kräver yrkesskicklighet.
 • Putsa säker utan risk på höga höjder kräver yrkesskicklighet.
 • Vi har allt detta, vårt mål är att göra era fönster fina. När vi gör fönsterputs gillar vi att få glasen fina, göra rent i karmar och snickerier, fönsterbleck , spröjs, ta bort färg, kitt. Det är upp till dig vad du vill boka. Men ett råd är att ta hela paketet, det gör att vi får upp en fin nivå på era fönster och gör det lättare att hålla en nivå där fönstrena ser fina och välputsade ut under hela året. Vanligtvis räcker det med att putsa era fönster 2ggr per år, möjligtvis att man tar en utsida då och då efter stormar eller havsnära hus/lägenheter. Ett välputsat fönster håller smutsen borta eftersom smutsen inte kan fästa i fett eller andra avlagringar. Fönsterputs är med rutavdrag ej dyrt om man ser till hela året, det är en lyx och känns rent med välputsade fönster.

  Prisexempel: Mellanstort hus med altan ej spröjs eller fyrsidigt. Med rutavdrag mellan 600-800. Det är sällan det kostar mer än 1500 hundra kronor efter rutavdrag, då kan det både var spröjs 4 sidigt samt stor altan eller höga fönster i ett stort hus. Så varför göra det själv när det ändå kanske inte blir bra när solen lyser igenom dina fönster.

  Vi hjälper dig gärna att få glasklara fönster.

  Tänk också på att du som privatperson kan få RUT-avdrag när du anlitar oss för fönsterputsning. ​​​​​Läs mer här.

  Pris för fönsterputsning

 • Hus/lägenhet mindre än 70 kvm 300 - 500 kr med rutavdrag.
 • Hus/lägenhet 70-110 kvm 550 - 680 kr med rutavdrag.
 • Hus/lägenhet 110-150 kvm 650 - 980 kr med rutavdrag.
 • Hus/lägenhet 140-200 kvm 750 - 1280 kr med rutavdrag.
 • Priserna är ca priser beroende på om det är utvändigt, 2-sidig puts eller 4- sidig puts. Ofta kan dessa priser även täcka fönsterputs av altaner eller balkonger, om de ej är väldigt stora eller svåråtkomliga. Källarfönsters utsidor kan ingå, men om de innebär 4-sidig puts eller är svåråtkomliga fönster så kan det påverka priset. För dig som privatperson så gäller RUT-avdraget. Företag eller andra objekt prissätts via offert.


  För mer information, ring gärna Alf Dahlberg 0703-68 24 49.

  Hälsningar fönsterputsaren Alf 30 års erfarenhet.


  Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan