Flyttstädning i Halmstad

Idag är det vanligt att anlita flyttständing för att få mer tid och energi till själva flytten och familjen.

Vi på Dalab utför professionell flyttstädning i Halmstad med omnejd. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hög städkvalitet till rätt pris.

Nöjd-kund-garanti:

Vi ser till att ni är nöjda med flyttständingen. Skulle vi av någon anledning missa något kommer vi självklart tillbaka och rättar till detta. Detta eftersom vi ger nöjd-kund-garanti vid alla flyttstädningar.

Tänk också på att när du som privatperson anlitar oss kan ni utnyttja RUT-avdraget. ​​​​​Läs mer här.

Vi är anpassningsbara, så kom gärna med egna förslag!

Vi har gedigen erfarenhet av flyttstädning av villor, stugor och lägenheter för privatpersoner. Kunderna får en professionell flyttstädning där alla städmomenten garanterat blir genomförda.

Vi kommer, tillsammans med kunden, överens om hur och när flyttstädningen ska genomföras. Vi föredrar att ha gott om tid på oss, så att vi hinner uppnå det resultat vi har som standard. Detta eftersom det är svårt på förhand att veta hur lång tid flyttstädningen kommer att ta. Objekt som är svåra att tidsbedömma är till exempel ugnar, kylar/frysar, plåtar/galler, kökslådor, kalkborttagning i badrum, vattenlås/golvbrunnar, fönstertyper. Därför har vi som standard att möta upp kunden för att på plats ställa frågor om vad som kunden förväntar sig och vad som ska göras. Detta för att försäkra oss om att kunden får vad den önskar. Då får vi även reda på om något, av någon anledning, inte behöver städas.

Kunden kan själv underlätta flyttstädningen för oss och därmed det slutliga priset. Detta kan ske genom att, så långt det är möjligt, ha tömt lägenheten på det som ska tömmas innan städningen påbörjas. Det har också betydelse att kunden frågar om de som ska flytta in har tänkt renovera något. Det har hänt att vi flyttstädat ett kök som den inflyttande senare har rivit. Om städningen ej blir godkänd av kund så åtgärder vi de felaktigheter som finnes. Detta måste meddelas inom 72h från avslutat städ.


Klicka här för att gå tillbaka till hemsidan